Kokonaisvaltainen turvaurakointi Nokialta

Pirkan Verkkopalvelu Oy on sähkö- ja tietoliikenneurakoinnin lisäksi myös turvaurakoinnin osaaja. Meiltä saat turvatekniikan järjestelmät vaativimpiinkin tarpeisiin ammattitaidolla asennettuina ja ylläpidettyinä. Asennamme ja korjaamme turvatekniikan järjestelmät Nokialla ja muun Pirkanmaan alueella.

Pyydä tarjous

Turvajärjestelmät

Ratkaisut kohteeseen kuin kohteeseen

Turvaurakoinnin palvelut varmistavat niin omakotitalojen, mökkien kuin yritysten toimitilojen turvallisuuden. Turvajärjestelmät suunnitellaan aina vastaamaan asiakkaan ja kohteen tarpeita, jolloin taataan parhaiden turvallisuusratkaisujen löytyminen. Asentamamme turvajärjestelmät ovat kaikki laadukkaita ja helppoja käyttää. 

Pirkan Verkkopalvelu Oy on alan vankka osaaja

Pirkan Verkkopalvelu Oy on turvaurakoinnin kokenut osaaja. Turvajärjestelmien asentamisen, huollon ja ylläpidon lisäksi tarjoamme kattavat sähköurakoinnin ja tietoliikenneurakoinnin palvelut yksityisten ja yritysten tarpeisiin. Meiltä onnistuvat myös tie-, katu- ja aluevalaistuksen asennukset, kiinteistösähkötyöt sekä aurinkosähköjärjestelmien asennukset.

Ammattilaisemme palvelevat sinua tarvittaessa akuuteissa korjaus- ja asennustarpeissa vuorokauden ympäri. Palvelualueemme kattaa Nokian lisäksi myös muun Pirkanmaan alueen. Teemme urakointityöt sopimuksen mukaan myös muualla Etelä- ja Keski-Suomen alueella.

Lue lisää aurinkosähköstä