Sähkönjakelu-urakointi kaikkiin kohteisiin Nokialta

Me Pirkan Verkkopalvelu Oy:llä tarjoamme sähkönjakelu-urakoinnin eli rakennuksen ulkopuoliset sähkötyöt Nokialla ja muualla Pirkanmaalla. Työt hoidetaan joustavasti ja asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden koko prosessin läpi. Pirkan Verkkopalvelu Oy on vankka sähköjakelu-urakoinnin osaaja palveluksessasi!

Pyydä tarjous

Sähkönjakelu-urakoinnin pätevä ammattilainen

Meiltä sähköverkkojen rakentaminen hoituu osaavin ottein. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on S1-sähköpätevyys ja sitä varten edellytettävä sähköturvallisuustutkinto. Sähköpätevyys 1 -todistus oikeuttaa toimimaan sähkötöiden johtajan ja käytön johtajan tehtävissä kaikissa sähkötöissä lukuun ottamatta hissitöitä.

 

Vuosikymmenen kokemuksemme alalta on kerryttänyt meille osaamista kaikenlaisista ja -kokoisista kohteista. Urakoimme vaativatkin kohteet töiden edellyttämällä ammattitaidolla, ja huomioimme suunnitteluvaiheessa niin asiakkaan toiveet kuin kohteen erikoistarpeetkin. Noudatamme aina tarkasti alan säädöksiä, jolloin myös lopputulos on turvallinen ja toimiva.

Monipuoliset sähkönjakelu-urakoinnin palvelut

Muuntamoiden asentaminen ja kytkeminen

Meiltä onnistuu muuntamoiden asentaminen ja kytkeminen. Hoidamme myös mittarointityöt.

Maakaapeleiden kaivuu ja asentaminen

Kalustomme ja osaamisemme avulla tarjoamme vaivattoman maakaapeleiden kaivuun ja asentamisen kiinteistöllesi. 

Vianetsinnät ja korjaukset

Ammattilaisemme tulevat paikan päälle, etsivät maakaapeleiden viat ja korjaavat ne ripeästi.

Suurhäiriö- ja myrskytuhojen korjaus

Olemme käytettävissäsi, kun häiriötilanne tai myrsky vie sinulta sähköt.

Pirkan Verkkopalvelu on sähköalan moniosaaja

Pirkan Verkkopalvelu Oy on nokialainen sähköalan moniosaaja. Sähkönjakelu-urakoinnin lisäksi saat meiltä tietoliikenneurakoinnin, kiinteistösähkötöiden ja turvaurakoinnin palvelut. Me hoidamme myös tie-, katu- ja aluevalaistuksen ja aurinkosähköjärjestelmien, kuten aurinkopaneelien asennukset. Meiltä löytyy osaamista kaikkiin sähköalan töihin. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse ja pyytää tarjouksen! Palvelemme kaikkialla Pirkanmaan alueella sekä sovitusti myös Etelä- ja Keski-Suomen alueella.