Siirry aurinkosähköön – asennamme aurinkosähköjärjestelmät Nokialla ja Pirkanmaalla

Aurinkosähkö on päästötön ja uusiutuva ratkaisu kodin lisäenergian tuotantoon tai mökin energianlähteeksi. Pirkan Verkkopalvelu Oy asentaa aurinkosähköjärjestelmät luotettavasti ja tehokkaasti Nokialla ja muualla Pirkanmaan alueella. Suoritamme asennuksen alusta loppuun huolellisesti, jolloin pääset käyttämään aurinkosähköä vaivattomasti ja turvallisesti.

Pyydä tarjous

Aurinkopaneelien asennus

Aurinkopaneelien asennus käy helposti osaavilta ammattilaisiltamme. Aurinkopaneelijärjestelmät on asennettavissa yhdessä päivässä, jolloin asiakkaallemme koituu mahdollisimman vähän vaivaa asennustöistä. Ammattitaitoiset työntekijämme asentavat aurinkopaneelijärjestelmät nopeasti ja tehokkaasti, mutta laadusta koskaan tinkimättä. Varmistamme paneelien asianmukaisen asennuksen ja perehdytämme asiakkaan järjestelmän käyttöön.

Kumppanimme aurinkosähkö tuotteissa on Green Energy Finland

Miksi käyttää aurinkosähköä?

Aurinkosähkö on uusiutuva energianlähde, jossa energia saadaan käyttöön paneelin ottaessa talteen auringon säteilyn ja muuntaessa sen sähköksi. Aurinkosähköjärjestelmät ovat yleistyneet Suomessa viime vuosina, sillä oikein asennettuina ne tuottavat energiaa ympäri vuoden. Aurinkosähköjärjestelmän liittäminen osaksi kodin energiajärjestelmää voi tuoda merkittävät säästöt sähkölaskuihin vuositasolla. Paneelien hankinta on pitkäaikainen investointi, sillä paneelit kestävät käyttöä yli 20 vuoden ajan, eivätkä vaadi kummempaa ylläpitoa.

Teemme myös kiinteistösähkötyöt

Sähkö- ja asennustöiden moniosaaja

Pirkan Verkkopalvelu Oy on erilaisten sähkötöiden ja -urakoinnin vankka ammattilainen. Olemme toimineet alalla lähes 15 vuoden ajan, ja urakoineet kohteita laidasta laitaan, pienistä suuriin ja helpoista haastaviin. Ammattilaisemme ovat palveluksessasi tarvittaessa ympäri vuorokauden, joten saat apua paikalle silloin kun sitä tarvitset.

Aurinkosähköjärjestelmien asentamisen lisäksi tarjoamme sähkö- ja tietoliikenneurakoinnin palvelut, tie- ja aluevalaistuksen asennukset, kiinteistösähkötyöt sekä turvajärjestelmien asennukset. Pirkan Verkkopalvelu Oy palvelee Nokian lisäksi koko Pirkanmaan alueella sekä sopimuksen mukaan myös Etelä- ja Keski-Suomessa. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.