Turvalliset ja käyttömukavat tievalaistukset Nokialta

Hyvin suunniteltu ja sijoiteltu katu-, alue- ja tievalaistus luo ympäristöön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Pirkan Verkkopalvelu Oy Nokialta toteuttaa ammattitaidolla valaistusasennukset teiden ja katujen varsille sekä muille valaisemista tarvitseville alueille Pirkanmaan seudulla. Oli kyse sitten uudiskohteesta, saneerauksesta tai massavaihdoista, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tiedustele lisää!

Pyydä tarjous

Valaistuksella on väliä

Tie-, katu- ja aluevalaistus vaikuttaa merkittävästi olosuhteisiin ympärillään. Onnistunut valaistus selkeyttää ja tuo turvallisuuden tunnetta, vähentää onnettomuuksia ja ilkivaltaa sekä parantaa alueen kuin alueen käyttömukavuutta. Pirkan Verkkopalvelu Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut valaistustarpeisiin suunnittelusta ja asennuksesta ylläpitoon. 

Teemme myös kiinteistösähkötyöt

Valaisemme kohteen kuin kohteen

Tie- ja katuvalaistus

Tie- ja katuvalaistus vaikuttaa merkittävästi kuljettajien ja muiden tienkäyttäjien viihtyvyyteen ja käyttäytymiseen. Laadukas valaistus parantaa liikenteen sujuvuutta ja ehkäisee onnettomuuksia. Tie- ja katuvalaistuksessa huomioidaan aina muun muassa, minkä tyyppistä liikennettä alueella on sekä se, kuinka leveitä tiet ja kadut ovat.

Aluevalaistus

Toteutamme valaistusratkaisuja teiden ja katujen varsien lisäksi myös teollisuuden ja suurten kiinteistöjen piha-alueille ja halleihin sekä kotitalouksien käyttöön. Aluevalaistuksessa on tärkeä huomioida alueen käyttötarkoitus ja kartoittaa, mitä valaistuksella halutaan korostaa ja varmistaa esimerkiksi valaistuksen häikäisemättömyys.

Pirkan Verkkopalvelu Oy palveluksessasi

Erilaisten valaistusratkaisujen suunnittelu ja toteutus hoituu ammattilaiselta tehokkaasti ja varmoin ottein. Pirkan Verkkopalvelu Oy toteuttaa valaistusratkaisut Nokialla ja muualla Pirkanmaan alueella niin julkisille toimijoille, yrityksille kuin kotitalouksillekin. Valaistusurakoinnin lisäksi tarjoamme kattavat sähköurakoinnin ja tietoliikenneurakoinnin palvelut. Meiltä onnistuvat myös erilaiset kiinteistösähkötyöt, turvaurakointi sekä aurinkosähköjärjestelmien asennus. Voit kysyä lisää palveluistamme tai tehdä tarjouspyynnön ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla.