Kiinteistösähkötyöt nopeasti ja vaivattomasti Nokialta

Pirkan Verkkopalvelu Oy palvelee rakentajia ja remontoijia kaikenkokoisissa kiinteistösähkötöissä omakotitaloista teollisuushalleihin. Toteutamme asennukset, mittaukset ja tarkastukset sekä toimitamme tarvikkeet paikan päälle. Meiltä onnistuvat kaikenkokoisten, vaativienkin sähkötöiden toteutus käden käänteessä. Palvelualueemme ulottuu pääosin Nokialta muun Pirkanmaan alueelle, mutta palvelemme tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous

Sähköasennukset tarkasti ja monipuolisesti

Sähkölaitteiden asennukset ovat usein tarkkuutta vaativaa työtä, joiden tekeminen on hyvä jättää ammattilaisen käsiin. Sähköasennuksissa on tärkeää huomioida laitteen käyttötarkoitus, kohteen erityispiirteet sekä erilaiset alan säädökset. Pirkan Verkkopalvelu Oy tekee pienet ja suuret sähköasennukset varmoin ottein ja turvallisesti. 

 

Sähköasennustöitä ovat esimerkiksi:

  • Sähköauton latasuasemat
  • Sisä ja ulkovalaistus 
  • Kiinteiden sähkölaitteiden asennukset
  • Keskuksien uusiminen
  • Kokonaisvaltaisten sähköjärjestelmien asennukset uudis- tai remonttikohteeseen.

Kaikki palvelut samalta toimijalta

Pirkan Verkkopalvelu Oy on sähkötöiden moniosaaja, jolta onnistuu erilaiset urakat laidasta laitaan. Kiinteistösähkötöiden lisäksi ammattilaisemme tekevät suuremmat sähköurakoinnit alusta loppuun huolellisesti. Mikäli olet esimerkiksi rakentamassa uutta omakotitaloa tai muuta uudiskohdetta, Pirkan Verkkopalvelu Oy hoitaa kaikki tarvittavat sähkötyöt, jolloin asiakkaamme ei tarvitse koordinoida töitä usean toimijan kanssa. Meiltä saat myös esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmien asennukset sekä turvaurakointiin liittyvät työt.

Lue lisää turvaurakoinnista

Pyydä tarjous jo tänään!

Pirkan Verkkopalvelu Oy tekee sähkötyöt joustavasti ympäri vuorokauden. Olemme siis käytettävissäsi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Pienten sähkötöiden ja -korjauksien tekeminen onnistuu ammattilaisiltamme käden käänteessä, jolloin asiakkaallemme koituu mahdollisimman vähän vaivaa.

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse. Teemme sähkötyöt ja -asennuksia pääasiassa Nokian ja muun Pirkanmaan alueella. Tarvittaessa voimme sopia töiden tekemisestä kauempanakin Suomessa.